18 mei: D-café met Steven van Weyenberg

18 mei 2015, om 20:00, ACEC, R0ggestraat 44 Apeldoorn

Door D66Apeldoorn

D66 Apeldoorn nodigt u uit voor het eerstvolgende D-Café op maandag 18 mei, om 20:00 uur in het ACEC GEBOUW, Roggestraat 44 te Apeldoorn. Let op: dit keer in de bovenzaal. Spreker van deze avond is Steven van Weyenberg, Tweede Kamerlid voor D66.

Steven bespreekt kort de actuele politieke situatie en gaat daarna in op het onderwerp “de arbeidsmarkt voor ouderen”. Heb je als oudere bij werkloosheid nog wel kans om aan de slag te komen? Wat is het beleid van de regering? Hoe staat D66 daarin? Hoe zit dat met de WAO en bijstand? Welke kant gaat het op met de AOW-leeftijd en de hoogte van de AOW? Hoe kijkt D66 aan tegen de ontwikkelingen op pensioengebied? Welke rol vervult de Ouderenpartij? En profileert D66 zich voldoende op dit onderwerp?

John Sweenen en Anne Marije Buckens voorzien de presentatie van Steven van commentaar. John is bedenker en oprichter van de vergelijkingssite Independer. Anne Marije is de oprichter en eigenaar van 50Company, het loopbaancentrum voor de 50-plusser te Arnhem. Gespreksleider is Hilda Hoekstra, lid van de Permanente Campagnecommissie.

Uiteraard willen we graag dat de toehoorders reageren door het stellen van vragen en het maken van opmerkingen. Traditioneel wordt de avond informeel afgerond met eventueel een drankje en een prettig gesprek. Ook uw belangstellende familieleden en kennissen zijn hartelijk welkom.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?