19e editie Festival Mondial

10 september 2016, van 11:00 tot 17:00, Oranjepark Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

#schakel jij mee?

Op zaterdag 10 september 2016 vindt de 19e editie van Festival Mondial plaats in het Oranjepark in Apeldoorn. Van 11:00 tot 17:00 uur is iedereen, jong én oud, van harte welkom op dit gratis interculturele festival. #schakelmee!

Festival voor het hele gezin
Net als voorgaande jaren zorgt Festival Mondial in samenwerking met Tim Koldenhof Producties voor een gevarieerd programma, waarin rekening is gehouden met de wensen van onze bezoekers. Zo zijn er muziek- en dansoptredens, festivalkramen op de interculturele markt, speelse activiteiten voor kinderen en heerlijke eet- en drinkgelegenheden (zoals bijzonder goede koffie en lekkere Surinaamse Roti! Voor jongeren zal er een speciale loungehoek zijn, met misschien wel een silent disco daarnaast?! Zo is Festival Mondial een feest voor iedereen.

#schakelmee: een keten van verbinding
Festival Mondial is echter meer dan alleen een vrolijk intercultureel festival. De deelnemende organisaties, een stuk of 25, hebben een missie! Hoewel zij allemaal een andere achtergrond hebben, hebben zij één ding gemeen: hun wens om te #verbinden. Mensen, voorbij werelddelen. Voorbij verschillen. Festival Mondial laat zien waar zij voor staan, ieder voor zich en vooral ook samen. Daarmee geven de organisaties hun antwoord op de vraag: hoe #schakel jij in deze maatschappij?

Meer weten? Het laatste nieuws? Het volledige programma-aanbod?
Wil je op de hoogte blijven van Festival Mondial? Volg Festival Mondial dan via:
www.mondial-apeldoorn.nl
Facebook/Mondialapeldoorn
Twitter @mondiapeldoorn

Kom ook en #schakelmee!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?