26ste internationale Robur ’58 Series

22 juli 2014 - 27 juli 2014, van 00:00 tot 23:59, Robur

Door Redactie

© Robur

De Apeldoornse Honk- en Softbalvereniging Robur ’58 organiseert van dinsdag 22 juli tot en met zondag 27 juli de 26ste editie van de internationale Robur ’58 Series.

Feestelijke openingsceremonie

Op woensdag 23 juli om 19:00 uur is de feestelijke en muzikale openingsceremonie met Show & Marchingband DAP uit Apeldoorn. Nadat alle deelnemende honk- en softbalteams zijn voorgesteld aan het publiek, opent Mr. Fred de Graaf, voormalig voorzitter van de Eerste Kamer, de Robur ’58 Series door de eerste bal te gooien. Dan volgt de eerste honkbalwedstrijd. Zelfs wanneer je de spelregels niet kent, zijn de feestelijke openingsceremonie en de eerste honkbalwedstrijd een echte bezienswaardigheid. De gezellige sfeer maakt het een onvergetelijk festijn.

Internationaal deelnemersveld

Dit jaar doen maar liefst 8 honkbalteams en 2 softbalteams mee. Waaronder een honkbalteam van de Amerikaanse legerbasis in Duitsland en een honkbalteam uit België. Het softbalteam USA Athletes steekt zelfs de Atlantische oceaan over om deel te nemen aan de Series in Apeldoorn.

Wat je zeker niet mag missen?

De Robur ’58 Series draait om sportiviteit, teamspirit, gezelligheid en is vooral laagdrempelig. Voor kinderen en ouders die kennis willen maken met honkbal, softbal en BeeBall zijn de Series echt een aanrader. Dan zie je namelijk hoe leuk het spel is en proef je de sportieve en gezellige sfeer bij Robur ’58. Op en rond de velden is voor jong en oud iedere dag van 22 t/m 27 juli veel te beleven. En alle activiteiten rond de velden zijn vrij toegankelijk. Overdag zijn de wedstrijden en demonstraties,’s avonds gaat het dak eraf met muziek en gezelligheid. Bekijk de website  voor het complete wedstrijd, demonstratie en activiteiten programma.

  • di 22 juli: Startdag ontvangst deelnemende teams
  • wo 23 juli: Openingsceremonie en eerste honkbalwedstrijd + Show & Marchingband DAP
  • do 24 juli: Disco avond
  • vri 25 juli: Karaoke avond
  • za 26 juli: Barbecue avond met DJ Martin Rozema
  • zo 27 juli: Honkbal Finale wedstrijd en closing ceremonie

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?