27 februari: D66 Groeitour

27 februari 2015, van 16:00 tot 16:40, Kerklaan 17 te Apeldoorn

Door D66Apeldoorn

Op vrijdag 27 februari vindt de D66 Groeitour in Gelderland plaats. D66 Tweede Kamerlid Kees Verhoeven bezoekt dan de provincie om in gesprek te gaan over “nieuwe groei voor Nederland”. In dat kader organiseert D66 Apeldoorn op vrijdag 27 februari tussen 16:00uur (inloop) en 17:30uur een bijeenkomst in De Sociëteit (Kerklaan 17 te Apeldoorn).

Van 16:30uur tot 17:15uur zal er een discussie plaatsvinden over de verbinding van onderwijs en het bedrijfsleven tussen landelijke, provinciale en lokale politici en drie betrokken deskundigen:

  • Henk Janssen (directeur CleanTech Center Stedendriehoek)
  • Rien Schrijver (dagelijks bestuur Clean Tech, deelnemer Werkgroep Onderwijs Contacten)
  • Pieter Mulder (voorzitter Platform Techniek Apeldoorn en ondernemer Mulder Systems)

We verkennen wat de kansen zijn van verduurzaming in de maakindustrie, de rol die het versterken van interactie tussen bedrijven en onderwijs kan spelen en de manier waarop de politiek daar (al dan niet) bij kan helpen.

Naast Kees Verhoeven zullen ook andere Tweede Kamerleden en D66-kandidaten voor de Gelderse Provinciale Staten aanwezig zijn. De middag is toegankelijk voor belangstellenden, met name uit het onderwijs en bedrijfsleven. De toegangskosten bedragen € 5,- p.p. (incl. koffie/thee, 2 drankjes en een hapje).

Achtergrond Bustour D66:
D66 toert deze maanden langs alle provincies om te praten over toekomstplannen voor nieuwe groei. Nederland lijkt het diepste dal van de financiële en economische crisis voorbij. De economie krimpt niet meer, maar groeit ook niet echt. Daarom is het nu tijd om vooruit te kijken. Nederland is toe aan nieuwe groei: structurele groei voor de lange termijn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?