2e informatiebijeenkomst 100 talentvolle vrouwen

6 januari 2014, van 19:30 tot 21:30, Restaurant Jules Vernes (1e etage)

Door Redactie

Op 15 januari vindt de tweede informatiebijeenkomst plaats van “100 Talentvolle Vrouwen” voor talentvolle vrouwen én natuurlijk voor belangstellende ondernemingen. Deze tweede bijeenkomst vindt plaats op de eerste etage van restaurant Jules Vernes aan het Raadhuisplein 3 te Apeldoorn en duurt van 19:30 tot 21:30 uur.
“100 Talentvolle Vrouwen” is een jaarlijks event, bestemd voor vrouwen die een stap willen maken in hun loopbaan. Tijdens het event wordt tussen december 2013 en juni 2014 een programma van verschillende activiteiten aangeboden aan de deelnemende vrouwen. Zo krijgen zij ondersteuning om hun kracht en talenten te ontdekken, te onderkennen en te leren gebruiken. Dit wordt onder andere gedaan met behulp van verschillende talentenworkshops en door in de week van internationale vrouwendag een dag mee te lopen bij een organisatie die de deelneemsters zelf benaderen met behulp van hun elevator pitch.
Deelname aan de verschillende activiteiten is gratis; wel zijn in sommige gevallen consumpties voor eigen rekening.
Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen geïnteresseerde vrouwen en ondernemingen vrijblijvend informatie krijgen over het event. Ook kunnen belangstellenden kennis maken met vrouwen die meegedaan hebben met de eerste editie. Deze ex-deelnemers vertellen over hun ervaring met het event en wat het hen gebracht heeft in hun loopbaan. Ook de huidige deelnemers zijn welkom op de informatiebijeenkomst om elkaar te ontmoeten en om te netwerken.
Op de website www.100talentvollevrouwen.nl wordt het event in detail toegelicht. Aanmelding voor de informatiebijeenkomst wordt op prijs gesteld en kan via een mailtje aan info@100talentvollevrouwen.nl.

Meer informatie? Bel Anne-Marie Oostermeijer (06-48546724) of Dieuwke de Boer (06-48945998).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?