2e Vrienden van Leef feest is een feit

6 april 2018 - 7 april 2018, van 20:30 tot 02:00, Leef Eten & Drinken, Boogaardslaan 81, Ugchelen, € 10,00

Door Agenda

Was er op 2 februari 2018 al een mooi 90’s feest bij Leef Ugchelen met veel leuke reacties? Op 6 april wil Bernd van den Heuvel, eigenaar van Leef Ugchelen en Leef centrum dit nog een dunnetjes overdoen. Een tweede 90’s feest met niemand minder dan Mental Theo vindt dan plaats in Leef Ugchelen.

DJ Paul Elstak en Mental Theo
Leef bestaat inmiddels al meer dan 5 jaar en terugkijkend op de afgelopen 5 jaar heeft ras ondernemer Bernd van den Heuvel nog steeds veel ideeën en veel wensen. Eén ervan was om een mooi feest neer te zetten waar een bekende Nederlandse DJ kwam draaien.

Hij vroeg zijn goede vrienden Rene Beune en Pim Mulder (eigenaar van Apeldoorns marketingbureau Factstory) om hier over mee te denken en na kort overleg hebben de drie ondernemers de handen in elkaar geslagen en het eerste Vrienden van Leef feest georganiseerd.

Bernd vertelt: “Mijn ambitie is om een aantal leuke feesten te organiseren voor een breed publiek. Het eerste feest, met bijna 450 mensen, was een groot succes. De energie en reacties tijdens de avond waren super positief en het hoogtepunt was toen DJ Paul Elstak begon met draaien.” Bernd vervolgt: ”het dak ging er af. Super gaaf om te zien dat zoveel mensen genoten en uit hun dak gingen.”

Goed voor Ugchelen en Apeldoorn
Als geen ander weet Bernd dat er in Apeldoorn veel feesten worden georganiseerd, groot en klein. Toch zag hij een kans: met een onderscheidend concept, een goede Apeldoornse dj (DJ Chiel) en een landelijk bekende DJ (DJ Paul Elstak en op 6 april DJ Mental Theo.

“Het mooie van Apeldoorn is dat we de afgelopen jaren verwend zijn met leuke grote evenementen als de Giro, Serious Request en Drakenboot festival. Ik wil daar als echte Apeldoorner mijn steentje aan bijdragen en mensen een leuke avond bezorgen,” aldus een enthousiaste Bernd.

Voor Vrienden van Leef geldt dat ze niet zozeer een “stamp” feestje willen geven, maar juist een feest organiseren voor een bredere groep mensen (van 20 t/m 50 jaar) en dat ze die mensen juist een leuke avond willen geven en daarnaast de kans om een van hun “oude” jeugdhelden te zien.

Ben je geïnteresseerd in Vrienden van Leef 2 en op zoek naar meer informatie?
Kijk dan voor meer informatie en tickets: www.vriendenvanleef.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?