30e Triathlon Apeldoorn Inschrijven kan nog

30 augustus 2015 - 25 augustus 2015, van 00:00 tot 23:59

Door Redactie

De 30e Triathlon Apeldoorn stevent af op een record aantal deelnemers. Inclusief de finalewedstrijd van de 2e divisie worden meer dan 800 starters verwacht! Toch kan er tot 1 september nog volop worden ingeschreven op verschillende onderdelen. Organisatie voorzitter Bert van der Zwan meldt trots dat de kwart en achtste triathlons helemaal vol zitten.

Ruimte is er nog voor de 16 triathlon,  de mini- kort en mini-lang voor de jeugd en de trio estafette. Op dit laatste onderdeel wordt de 1/8 triathlon door drie sporters volbracht; een zwemmer, een fietser en een loper wisselen elkaar af. De 1/16e Triathlon is met 300 meter zwemmen, 10 kilometer fietsen en 2,5 kilometer hardlopen voor iedereen met een redelijke conditie haalbaar. Een uitdaging voor jong en oud.

Deze en volgende week staan er nog trainings clinics op het programma. Iedereen die heeft ingeschreven kan hieraan deelnemen.  Vooral beginnende triatleten kunnen hier onder leiding van gediplomeerde trainers veel leren. Verdere informatie kan worden gevonden op de website van Triathlon Apeldoorn, http://www.triathlonapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?