3e editie Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden

19 januari 2013 - 20 januari 2013, Omnisportcentrum Apeldoorn

Door Joke de Wolde

www.indoorapeldoorn.nl

Op 19 en 20 januari 2013 wordt de derde editie van de Intersport Jonker Nationale Junioren C&D Indoorwedstrijden georganiseerd in het Omnisportcentrum in Apeldoorn. Dit is het officieuze Nederlands Kampioenschap Atletiek Indoor voor atleten in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar.

De organisatie van deze wedstrijd ligt in handen van zes atletiekverenigingen uit Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Wageningen, Zevenaar en Zutphen met medewerking van de hoofdsponsors Intersport Jonker te Apeldoorn en T&F Camps te Amsterdam.

Op het programma staan voor beide dagen de loopnummers 60 meter sprint, 60 meter horden, 600/800/1000 meter (afhankelijk van de categorie) en de technische nummers verspringen, hoogspringen, kogelstoten en polsstokhoogspringen (alleen zondag).

Per dag hebben wij zo’n 500 deelnemers, die allen een of meerdere onderdelen doen. In totaal zijn er een kleine 2000 startplekken. Op zaterdag komen de jongens en meisjes van 11 en 12 jaar in actie en op zondag de jongens en meisjes van 13 en 14 jaar.

De deelnemende atleten komen vanuit het gehele land. In totaal staan er 115 verschillende verenigingen aan de start van dit grootste nationale atletiekevenement voor deze categorie.

Officieel is het geen Nederlands Kampioenschap, omdat deze door de Atletiekunie niet worden uitgeschreven voor deze categorieen. Maar in de ogen van alle atleten, trainers en toeschouwers mag je je wel de beste van Nederland noemen als je een onderdeel op deze wedstrijd wint. De grootste talenten uit Nederland zullen dan ook op dit evenement aanwezig zijn.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken bij deze wedstrijden. De wedstrijden vinden plaats tussen 10.00 – 19.00 uur en de kassa’s zijn open vanaf 9.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 4,00 euro per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis toegang).

Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op onze website: www.indoorapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?