3e Editie van De Pop-up Foodhallen in Apeldoorn

13 december 2018 - 16 december 2018

Door Redactie

Voor het derde jaar op rij keert de Pop-up Foodhallen Apeldoorn terug naar het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg. Dit jaar met een aantal nieuwe aspecten en nog meer kerstaankleding om alvast in de stemming te komen. Het concept van de foodhallen blijft nog steeds onveranderd. De grootste hal van het Zwitsalterrein wordt omgebouwd tot het grootste restaurant van Apeldoorn met 700 zitplekken. Er zijn meer dan tien verschillende keukens, denk bijvoorbeeld aan mooie visgerechten, bijzondere burgers, en dit jaar ook een nieuwe vegetarische keuken. Zo is er voor ieder wat wils. Naast al het lekkers zijn er ook diverse Apeldoornse ondernemers met mooie producten. Zo pakt de eeuwige lente dit jaar uit met een grootse kerstshop en is Traiteur Delicat aanwezig met olijfolies en noten.

Nieuw dit jaar is dat er bij elke keuken een gerecht te bestellen is van € 5,- “We willen de Pop-up Foodhallen zo laagdrempelig mogelijk maken en voor iedereen een leuke dag of avond uit laten zijn!” aldus de organisatie.

De Pop-up Foodhallen zijn op donderdag 13 en vrijdag 14 december geopend vanaf 16:00 uur en op zaterdag 15 en zondag 16 december vanaf 13:00 uur. Op alle dagen is de toegang gratis. Er is elke dag entertainment aanwezig, denk aan live muziek, dj’s en ga zo maar door!

Een unieke ervaring vol eten en drinken naar keuze, live (kerst)muziek en je kan alvast shoppen voor leuke kerstcadeaus.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?