3FM Serious Talent op vrijdag 31 mei in Gigant

31 mei 2013 - 29 mei 2013, om 21:00, Gigant

Door Agenda

Gigant Apeldoorn

The New Shining en Mattanja Joy Bradley trekken vanaf mei onder de noemer 3FM Serious Talent On Tour door Nederland. De powerrockband en de singer-songwriter doen hierbij ook Gigant in Apeldoorn aan op vrijdag 31 mei. De deuren van de popzaal openen om 20:30 en het concert start om 21:00.

Kaarten kosten €10,00 en €9,00 voor Gigantleden.

De Rotterdamse band The New Shining had afgelopen jaar een grote hit met Can’t Make Up My Mind en werd genomineerd voor twee 3FM Awards. In het najaar komt het nieuwe album van de band uit. “We kijken er erg naar uit om al wat nieuw werk van onze nieuwe CD uit te kunnen proberen in mei en juni!”, aldus zanger Nax. Muziekblad Oor was in ieder geval al enthousiast over de voorganger Stripped/Full Circle: “Stripped/Full Circle is knap werk, Foo Fighters-klanten zouden het eens moeten proberen.”

De blonde singer-songwriter Mattanja Joy Bradley stond eerder in het voorprogramma van Amy Winehouse, nam deel aan het tv-programma De beste singer-songwriter van Nederland en viel afgelopen jaar op met haar single Beautiful Imperfections. Haar debuutalbum is sinds een aantal dagen online te verkrijgen en wordt 31 mei in de winkels gelanceerd. Dit optreden in Gigant is dan ook de uitgelezen kans om van nieuw materiaal te genieten.

In de twee eerdere edities van 3FM Serious Talent On Tour stonden onder meer Handsome Poets, Chef’Special en Ed Struijlaart voor wie de tour een springplak was naar grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?