Vier jaar CoffeePitch Apeldoorn

21 september 2012, om 09:45, ACEC Gebouw

Door Redactie

A.s. vrijdag 21 september viert CoffeePitch Apeldoorn (CPA) haar 4-jarig bestaan. CPA start met een nieuwe rubriek ‘CPA Corner’, dat bij de laatste CPA werd gelanceerd. Nieuwe bezoekers/ondernemers krijgen exact 20 seconden om zich te voor te stellen. Na 20 seconden gaat de microfoon naar de volgende. Mocht je zelf ondernemer zijn en de 20 seconden graag willen benutten, dan moet je je daarvoor aanmelden. Aanmelden kan alleen voor aanvang van de CoffeePitch Apeldoorn, dit op basis van het gezegde: “Wie het eerst komt wie het eerst maalt”. Deze 20-seconden manier van kennismaking met een pitch is gratis.

4-jarig bestaan is 4 jaar verhalen

CPA begon 4 jaar geleden bij Jules Verne met 25 bezoekers. Vandaag de dag heeft de CoffeePitch Apeldoorn meer dan 900 leden op LinkedIN en een eigen website met nieuws uit ondernemerd Apeldoorn. Een platform voor ondernemers dat ís CoffeePitch Apeldoorn!

Heb je ook wat te vertellen, bijvoorbeeld wat 4 jaar CoffeePitch Apeldoorn jou heeft gebracht? Meld het dan bij binnenkomst aan gastheer Bert Klaaysen of aan gastvrouw Marion Kunkeler. Dan gaan wij er aandacht aan besteden.

Pitches

Ook is er voor deze maand weer ruimte om te pitchen. Een pitcher(s) krijgt precies 2 minuten tijd (de klok loopt mee) en maximaal 4 minuten voor vragen.

De CoffeePitch wordt gepresenteerd door Bert Klaaysen.

Feest, kennismaken, pitchen, ondernemen… Komen dus!

Meer dan genoeg redenen om te komen, je bent van harte welkom, aanmelden niet nodig de toegang is gratis en neem gerust een collega-ondernemer of gast mee!

Koffie, thee en lekkers

De koffie of thee staat voor je klaar dankzij het sponsorduo Angela natuurlijk en Hetty Wennekendonk, de zingende trouwambtenaar.

Vanwege 4 jaar CoffeePitch Apeldoorn vieren is er uiteraard ook wat lekkers bij de koffie/thee.

ApeldoornDirect.nl is mediapartner van CoffeePitch Apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?