5 jarig jubileum ’t Cafeetje van Marja

4 november 2017, ’t Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

Al 5 jaar gezelligheid in hét cultureel eetcafé van Apeldoorn!

Meer dan 300 live optredens van singer songwriters, bands, toneelverenigingen, koren en verhalenvertellers. ’t Cafeetje van Marja is in 5 jaar tijd samen met haar betrokken personeel, veel gezellige vaste gasten en enthousiaste muzikanten gegroeid tot hét cultureel eetcafé van Apeldoorn.

Wekelijks live muziek op zaterdagmiddag, dinsdagmiddag Monopolymiddag, de songwriters met het Cafeetje Akoestisch, voorronde van SHOW Apeldoorn (van Orpheus), exposities van leerlingen van Gigant (markant), repetities van het Apeldoorns Popkoor, het Sistercafé en de Toastmasters. Een greep uit alle bruisende activiteiten die in ’t Cafeetje van Marja plaatsvinden. Kortom Cultureel Apeldoorn vindt haar weg naar Hoofdstraat 166.

Wie jarig is trakteert! Op 4 november vieren we het vijfjarig bestaan van ’t Cafeetje van Marja met heerlijke versgebakken appeltaart voor iedereen!

Na 5 jaar is het tijd voor Marja’s ‘Wall of fame’ met prachtige foto’s gemaakt door Job Kok. Alle artiesten die hebben opgetreden verdienen een plekje in ’t Cafeetje. Op 4 november openen we deze bijzondere fotocollage die uiteraard de komende jaren alleen maar verder zal groeien.

Om 16.00 uur is het tijd voor ’t Cafeetje Akoestisch van de Singer Songwriters, gevolgd door de ‘Jublieum jam’ met als leading man, Freek Rockman. Voor deze bijzondere jam roepen we alle Singer Songwriters en muzikanten uit Apeldoorn e.o. op om mee te doen. Om 18.00 uur is er voor iedereen soep met sandwiches.

Kortom, wees welkom op zaterdag 4 november!

Kijk voor meer informatie op: Cafeetjevanmarja.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?