50e Karaoke bij Tapperij Den Olifant

15 november 2018 - 16 november 2018, van 16:00 tot 04:00, Tapperij Den Olifant

Door Agenda

,,Volgende week, donderdag 15 november is de 50e editie. Om deze editie een bijzonder randje te geven, hebben we met Frits Groeneveld (eigenaar van Den Olifant) bedacht om er een soort van marathon van 12 uur van te maken. We beginnen op deze dag ‘s middags al, om 16.00 uur, en stoppen om 4.00 uur.” vertelt ons Jolande van Raalte.

Sinds december 2017 verzorgt Ruud van Eldik karaoke bij Tapperij Den Olifant, elke donderdag van 23.00 – 4.00 uur. Nou is dat best een laat tijdstip, en zou je misschien verwachten dat daar niet veel publiek bij aanwezig zou zijn. Niets is minder waar! Elke donderdagavond, bij regen, wind, en ook tijdens de hittegolf, loopt tussen 23.00 en 23.30 uur het café vol met mensen die graag willen zingen.

Karaoke is een bijzonder fenomeen. Het is natuurlijk al lang populair in Aziatische landen, en in Nederland vonden we het heel lang maar raar en een beetje fout. Toch zijn er veel mensen die stiekem wel graag zingen, met een microfoon, voor publiek. Wij zeggen altijd: karaoke is voor mensen die niet (zo goed) kunnen zingen. Maar we worden ook wel heel aangenaam verrast door de pareltjes die daar tussen zitten.

,,Ik mag er elke keer bij zijn om Ruud te ondersteunen, en zie van achter de karaoke tafel mensen genieten. Van zelf zingen, van samen zingen, ze worden er vrolijk van. En daar worden wij weer vrolijk van.” zegt Jolande.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?