60 jarig bestaan Kinderparadijs Malkenschoten

9 december 2017 - 10 december 2017, Kinderparadijs Malkenschoten, Dubbelbeek 4, Apeldoorn, € 2,00

Door Agenda

Tijdens de gezelligste Winterfair van Apeldoorn, dat plaats vindt op 9 en 10 december, viert Kinderparadijs Malkenschoten haar 60 jarig bestaan! Dit zal onder andere gevierd worden met een unieke Malkenschoten krant.

De unieke Malkenschoten krant neemt u mee in het verleden en het heden van Kinderparadijs Malkenschoten. Leuke weetjes, interessante onderwerpen, vroeger en nu komen aan bod. Dit wordt aangevuld met leuke en historische foto’s. De Malkenschoten krant is gratis en enkel verkrijgbaar tijdens de Winterfair. De Winterfair is geopend op zaterdag 9 december van 11:00 tot 21:00 uur en op zondag 10 december van 10:00 tot 18:00 uur. De entree is € 2,-, abonnementhouders gratis.

Feestkorting
Om in de feeststemming te blijven zal, tijdens de Winterfair, de prijs van een abonnement van Kinderparadijs Malkenschoten geen € 19,50 maar € 16,- bedragen. Met dit abonnement kunt u gedurende een jaar onbeperkt het park in en genieten van diverse voordelen.

Winterfair
Op zaterdag 9 en zondag 10 december is Kinderparadijs Malkenschoten omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs voor jong en oud. Meer dan 50 standhouders zullen aanwezig zijn om hun producten aan u te etaleren terwijl er diverse workshops worden gegeven en er een kerstkoor op de achtergrond de mooiste kerstliedjes voor u zingt. Tevens is er een Dickens Straattheater aanwezig, kan er geschaatst worden op onze schaatsbaan en staan de pony’s klaar om een rondje te rijden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?