Elke zondag muziek in de Muziektent

26 juni 2016 - 11 september 2016, Muziektent Oranjepark, Apeldoorn

Door Agenda

Elke zondag van 22 mei tot en met 11 september zijn er elke zondag twee optredens in de Muziektent in het Oranjepark.

Komende zondag, 26 juni, staat het volgende op het programma:
14.00 uur: De Reisgenoot (kleinkunst/singer-songwriter)
15.00 uur: Het Apeldoorns Jeugd Orkest (klassiek)

Over de optredens
De Reisgenoot
De Reisgenoot (Maarten van Veen) is een troubadour die danst op de lijn tussen pop en kleinkunst. Hij schrijft ontroerende Nederlandstalige liedjes met bijzondere teksten. Of zoals hij zelf zegt: “ik wil mensen aan het denken zetten, laten lachen en laten voelen”. Hij zingt verhalen met een dubbele bodem die hij begeleidt met een gitaar en een aanstekelijke performance. Als je een voorliefde hebt voor bijzondere teksten, verpakt in toegankelijke liedjes, ben je op de juiste plek. Reis mee!

Het Apeldoorns Jeugdorkest
Het Apeldoorns Jeugd Orkest is een symfonieorkest voor jongeren tussen de 10 en 20. Elk instrument is welkom – want muziek maak je samen!Onze dirigent is Rob Kaptein. Hij heeft o.a. gespeeld met Noord-Hollandse Jeugdorkest en verschillende koren waaronder het Zingend Hart. Naast klassieke muziek, zoals Dvorak en Saint-Saens, spelen wij ook hele andere stukken, zoals thema’s van James Bond. Onze dirigent vindt het altijd leuk om verzoekjes te horen van ons en staat voor alles open.

Wij repeteren elke dinsdag, het aanlooporkest JONG van 17:00 tot 18:00 en de wat gevorderden tussen 18.45 tot 20.45 met een korte thee en koekjes pauze. Deze orkesten zijn een initiatief van de SPM-A (de Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn) en Markant, Centrum voor Kunsteducatie. Behalve repeteren op dinsdagavond hebben wij ook elk jaar een repetitieweekend en verschillende concerten gepland. Voor ons is repeteren net zo belangrijk als sociaal contact met elkaar. Daarom doen we genoeg leuke activiteiten met elkaar, bijvoorbeeld in het orkestweekend.

locatie: Muziektent in het Oranjepark, Apeldoorn (park tussen de Regentesselaan en de Kerklaan)
tijd: 14.00 – 16.00 uur
entree: gratis

Er is een cateringkar aanwezig, en het is ook toegestaan om zelf wat te eten en drinken mee te nemen. Voor degenen die graag willen zitten worden er stoeltjes verhuurd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?