8 Uur Overwerken voor het goede doel

31 maart 2017, van 18:00 tot 02:00, 8UO Apeldoorn ACEC, Roggestraat 44, Apeldoorn

Door Agenda

Op vrijdag 31 maart wordt er over de hele wereld overgewerkt voor het goede doel, en zo ook in Apeldoorn! Tijdens 8 Uur Overwerken (8UO) doneren zo’n 40 creatievelingen hun tijd en kennis om goede doelen te steunen. Dit jaar wordt 8UO Apeldoorn georganiseerd in ACEC, Roggestraat 44. Het benefietevent start om 18:00 en duurt tot 02:00. De organisatie is nog op zoek naar een aantal enthousiastelingen. Aanmelden kan via www.8uo.nl.

8 Uur Overwerken
Tijdens 8UO worden zo’n 40 creatievelingen opgedeeld in vijf teams. Alle teams krijgen een goed doel toegewezen en vervolgens gaan ze in een achtbaansessie van 8 uur bezig met een vraagstuk dat het goede doel ze voorlegt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het organiseren van een evenement, het vormgeven van een website of het opstellen van een communicatieplan. Dit jaar schuiven o.a. de doelen WHOE en Artsen Zonder Grenzen aan met een probleemstelling. “Het is geweldig om te zien wat een groep creatieven die nog niet eerder samen heeft gewerkt in 8 uur voor elkaar kan krijgen” aldus organisator Martijn de Frankrijker.

Apeldoorn
Uit heel Apeldoorn werken sponsoren samen om dit evenement ook dit jaar tot een goed eind te brengen. Zo is er creatieve strategie van Martijn de Frankrijker en Ian MacMenamin van Grof Geschud, mentoring van Marc Ankersmid, Guido de Vries, Jasper van der Graaf, Timo Bralts en Bert ter Horst, communicatie door Inge Weterings en hulp van nog vele andere Apeldoornse ondernemers! De avond wordt gesponsord door Mike van Woudenberg van Ultimate Workspace. “Bij 8UO delen zowel de deelnemers als de sponsors eigenlijk een vrij simpel idee: ‘Mooie dingen doen voor mensen die mooie dingen doen.’ Prachtig hoeveel mensen daar enthousiast van worden,” vertelt mede-organisator Ian MacMenamin.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?