80’s Mania

9 maart 2016, om 20:00, Rtabobankzaal te Apeldoorn

Door Agenda

Dé ultieme jaren-80 party

Wake me up before you go-go, …..Jazeker, het is 80’s Mania in het theater! Terug naar de 80’s waar beenwarmers en schoudervullingen centraal stonden en de verjaardagsfeestjes gevierd werden in een drive-in disco of op de rolschaatsbaan. Beleef de muzikale jaren ’80 opnieuw met de legendarische hits en onlosmakelijke danspasjes!

 

Schoudervullingen en Pack-Man

De 80’s Mania neemt u mee naar jaren ’80, de tijd van de walkman, de Rubiks Cube, beenwarmers en brede schoudervullingen. De tijd van opgestoken hoog haar, cassettebandjes en Pack-Man. De kabeltelevisie kwam op en Star Wars en Indiana Jones, Knight Rider en The A-team waren veelbekeken films en programma’s.

80’s Mania, van de makers van ABBA mania op West End, komt nu naar Nederland met de grootste hits van de memorabele jaren tachtig! Met een prachtige lichtshow, indrukwekkende kostuums, heerlijke artiesten en natuurlijk de onvergetelijke danspasjes van de 80’s. De grootste hits hoort u terug tijdens deze muzikale avond.

 

Nostalgie bij dé ultieme 80’s party!

De roerige jaren ’80 brachten verschillende muziekstromingen naar Nederland, zoals The New Wave (The Cure, Talking Heads), de opkomst van de ‘syntpop’ (Depeche Mode),Rock (Queen, Bruce Springsteen) en natuurlijk de toegankelijke Pop zoals Duran Duran en Wham! En natuurlijk ontbreken megasterren als Michael Jackson en Madonna niet!

Klaar voor een avond vol nostalgie en herinneringen, vol swingende muziek van Wham?!, Cyndi Lauper, Madness, Kim Wilde, Simple Minds, Madonna, Michael Jackson en Culture Club?

In Engeland werd 80’s Mania zeer enthousiast ontvangen. Mike Read, presentator van Top of The Pops: ”It’s like Live Aid meets Top Of The Pops with the Sexy Dance Troupe.” 80’s Mania is dé ultieme jaren-80-party in het theater.

 

De pers over de 80’s mania:

Wow, what an evening! It was a fantastic 1980s extravaganza worth waiting for …we loved it”

as if I had stepped back 20 years … incredible”

 

Woensdag 9 maart, 20:00 uur

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 27

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?