Apeldoorns Business Collectief

12 december 2014, van 09:00 tot 11:30, Prins Willem Alexanderlaan 651

Door Agenda

Vrijdag 12 december komt het Apeldoorns Business Collectief weer bijeen. Netwerken met tientallen ondernemers en ondernemingen en kennis opdoen in 1 ochtend. Het onderwerp van deze bijeenkomst is AOV verzekeringen. Arjen van Westerlaak van Berkhof en Partners vertelt alles over de zin en onzin van AOV verzekeringen.

Het programma
Zoals inmiddels gebruikelijk vindt er een presentatie plaats, waarna er gelegenheid is om te netwerken. De presentatie van Arjen van Westerlaak over ‘De (on)zin van AOV verzekeringen’ duurt ongeveer 30 minuten en wordt voorafgegaan door een voorstelrondje van nieuwe deelnemers. Na de presentatie wordt er genetwerkt, mede op basis van een vraag die door de organisatie meegegeven wordt.

De locatie

  • Deze ABC netwerkbijeenkomst vindt plaats bij Apeldoorn Business Campus:
  • Apeldoorn Business Campus
  • Prins Willem Alexanderlaan 651
  • 7311 NB Apeldoorn
  • Van 9:00 tot 11:30
  • Entree € 5 contant (vergoeding, te voldoen aan de deur voor locatie en koffie & thee)

Auto: Neem de slagbomen naast de hoofdingang. Je kunt je auto gratis parkeren. Loop terug het pad op naast de slagbomen zodat je via de hoofdingang het pand in kunt gaan. De zaal is alsmaar rechtdoor.

Fiets: Neem het pad links naast de slagbomen naast de hoofdingang. Parkeer je fiets en loop door de deur naar binnen. Trap op en rechts aanhouden. De zaal is alsmaar rechtdoor.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?