90e editie Borrelnood in Mansion24 met Apeldoornse barkeepers van weleer en optredens van Maison du Malheur & Splendid

20 november 2015 - 21 november 2015, van 17:00 tot 00:00, Mansion24

Door Redactie

Vrijdag 20 november vindt de meest creatieve borrel van Apeldoorn ‘de Borrelnood’ in Mansion24 plaats op het Leienplein. Van 17:00 uur tot 00:00 uur ben je van harte welkom en de toegang is geheel gratis. Het thema van deze 90e Borrelnoodeditie is ‘Legends of the Fall’, waarbij de winkelbelevenis Mansion24 deze vrijdag uitpakt met barkeepers van weleer (van de diverse horecapleinen in Apeldoorn) en DJ’s Rep Ringel en Dick van Dijk. Het welkomdrankje is van het huis, er is een foodtruck met fijne gerechtjes en om 18:00 uur is er een live-optreden van Maison du Malheur. Deze Amsterdamse band klinkt en oogt alsof je in een nachtclub in de jaren ’30 bent beland. Jazz, rock ‘n roll, blues, swing, honky-tonk, folk, klezmer; ze gooien het allemaal in de mix.

Tevens staat de Haagse formatie ‘Splendid’ op het programma. De muziek van Splendid klinkt als zonneschijn uit je speakers met vrolijke popmuziek met invloeden uit de reggae en hiphopscene. Live is het een knallende ervaring die altijd smaakt naar meer. Splendid stond de afgelopen jaren onder meer op Parkpop, Zwarte Cross en Lowlands.

Plato live deze zondag met Lorrén
Onder de noemer Plato Live vindt op zondagmiddag 22 november om 16:30 het instore-optreden plaats van zangeres Lorrén. Eén maand geleden bracht deze 23-jarige zangeres haar debuutalbum ‘Shades of Blue’ uit. Het album bestaat uit 9 liedjes en gaat van soul, naar jazz, met zelfs een beetje blues weer terug naar popmuziek. Inspiratie voor de muziek haalt de zangeres uit de klanken van artiesten als Selah Sue, Adele, Amy Winehouse maar ook haar grote jazzheldin Ella Fitzgerald. In Mansion24 brengt Lorrén enkele liedjes van haar album ten gehore. De toegang tot dit instore-optreden is geheel gratis.

OVER Mansion24
Mansion24 is een nieuwe winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Menswear, accessoires, hair, music en café worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan. Voor meer informatie: www.mansion24.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?