Aadje piraatje viert feest

22 oktober 2014, van 14:00 tot 15:30, Het Bolwerk, ravelijn 55, Apeldoorn

Door Redactie

Verteltheater voor 4+

Datum: woensdag 22 oktober 2014
Tijd: 14:00 uur
Duur: 40 minuten
Locatie: Bolwerk, Ravelijn 55, Apeldoorn
Kosten: €5,- (groot)ouders mogen gratis mee
Kaartjes reserveren via WOOStheater@gmail.com of tel. 06 380 12 505

Dit vrolijke verteltheater geschikt voor 4+ is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Marjet Huibers met illustraties van Sieb Posthuma, dat in augustus 2014 is verschenen. Omdat dit de 5e voorstelling in WOOS Kindertheater is, maken we er een extra feestelijke middag van. Er zijn leuke knutselactiviteiten, kinderen kunnen geschminkt worden en bij een feestje hoort natuurlijk iets lekkers.

Over de voorstelling

In het nieuwste Aadje Piraatje boek van schrijfster Marjet Huibers en illustrator Sieb Posthuma komt het schip van de piraten in de sneeuw terecht. De kou is iets waar de piraten niet aan gewend zijn maar voor Aadje is het een paradijs waar hij sneeuwpoppen maakt en met een paar zelfgemaakte ski’s van de bergen afglijd! Natuurlijk moet Aadje net als elk kind ook naar school maar er is geen school aan boord , dus krijgt hij leesles van zijn vader en blijkt een snelle leerling.

De thema’s die in Aadje voorbij komen zijn herkenbaar voor ouders en kinderen , zo ook „Tand „ een verhaal waarin Aadje een melk tand inruilt voor een grote mensentand, en dit gebeurt op een wel heel speciale manier.

Aan het einde van de voorstelling is het feest, het thema van de Kinderboekenweek 2014 en wordt Aadje zijn verjaardag op gepaste wijze gevierd. Natuurlijk samen met alle kinderen die naar de voorstelling zijn gekomen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?