Afstudeerexpositie 6 studenten Fotovakschool

5 juli 2014, van 14:30 tot 14:30

Door Redactie

Op zaterdag 5 juli gaan zes studenten van de Fotovakschool de expositie openen waarin hun afstudeerwerk wordt getoond. Tijdens deze expositie is er uniek en zeer divers werk te zien van de studenten.

De expositie wordt op zaterdag 5 juli om 14.30 uur geopend voor genodigden op de Fotovakschool te Apeldoorn. Het werk zal daarna nog te bezichtigen zijn t/m 31 augustus.  De expositie  is openbaar vanaf maandag 7 juli.  Het werk is dan op werkdagen te bekijken tussen 9:00 – 16:00 uur.

De zes studenten hebben allemaal een eigen project moeten fotograferen. Het zijn 6 unieke projecten geworden. De diverse projecten omvatten de volgende thema’s

– Food fotografie

– De wereld door kinderen ingekleurd.

– Kattenkwaad

– Reportage over armoede in Australië .

– Bezuinigingen in de zorg in beeld gebracht.

– Sugar Sweet

 

Over de foto: Fotograaf Selma Hafkamp, Beelddig heeft afgelopen maand in Australië voor Stichting HMC foto gemaakt om deze stichting verder te helpen. Deze stichting houdt zich bezig met het helpen van arme mensen in de lokale omgeving. Voorheen heeft Beelddig dit ook gedaan voor Stichting Melusi in Zuid-Afrika. Op de Fotoexpositie zullen alle foto’s van Australie en Zuid-Afrika te zien zijn.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?