ABC – Uitnodiging masterclass Patrick met rondleiding Apenheul

9 december 2016, om 12:00, Apenheul, J.C. Wilslaan 21,Apenheul

Door Agenda

Speciale uitnodiging voor onze deelnemers
Vrijdag 9 december 2016 om 12.00 uur in de St@art van Apenheul
Bestel direct je ticket

‘Dit wil je niet missen!

’Om de afsluiting van het eerste jaar van het Apeldoorns Business Collectief als stichting een speciaal tintje te geven, krijg je als deelnemer de kans een uniek evenement bij te wonen.

Uniek omdat …..

  • wij dit evenement samen met netwerkorganisaties Mobilé Business Kringen en De Maatschappij Apeldoorn-Epe organiseren: een mooie kans om het netwerk uit te breiden;
  • niemand minder dan de bekende Nederlandse gedragsbioloog Patrick van Veen* voor ons spreekt:
  • een ludieke lezing over “Verleiden” die nog lang nablijft;
  • dit een van de laatste optredens is van Coen de Ruiter als succesvol directeur van Apenheul;
  • een goed moment om hem de hand te schudden;
  • een kijkje achter de coulissen van Apenheul geboden wordt; ervaar wat weinig anderen ervaren.

Programma

12.00 Inloop en ontvangst met koffie
13.00 Opening en aansluitend vraaggesprek met loco-burgemeester Apeldoorn Mark Sandmann
13.30 Interview Patrick van Veen met Coen de Ruiter, over de geschiedenis en filosofie van Apenheul. Wat doet Apenheul om bezoekers te ‘verleiden’? Apenheul is bekroond tot het leukste uitje van Nederland 2016
14.00 Rondleiding in groepen achter de coulissen van Apenheul
15.00 Pauze
15.15 Ludieke lezing door gedragsbioloog Patrick van Veen over het thema ‘verleiden’. Overeenkomsten en verschillen tussen mens en dier.
16.15 Dinerbuffet en netwerken
17.30 Einde

Aanmelden

Kaarten voor deze bijzondere bijeenkomst zijn uitsluitend beschikbaar voor leden/deelnemers** van en via de organiserende partijen. Daarnaast is het mogelijk om één extra kaart te bestellen.
Uw persoonlijke bestelcode is *|MMERGE5|*
**Nog geen deelnemer van het ABC? Geen paniek 🙂
Wanneer u zich nu inschrijft als deelnemer per 01-01-2017, ‘knijpen wij bij uw aanmelding een oogje toe’ en krijgt u van ons alsnog uw unieke bestelcode en bent u vrijdagmiddag 9 december van harte welkom.

*Extra informatie over de spreker:

Patrick van Veen, gedragsbioloog is bekend van zijn boeken ‘Help, mijn baas is een aap!’ en ‘De klant verleid’ en van TV-optredens, zoals bij RTL Late Night, met Humberto Tan. Patrick is directeur eigenaar van Apemanagement® en Global Board Member bij The Jane Goodall Institute.

Het ABC

Het Apeldoorns Business Collectief, kortweg ABC, stimuleert Apeldoornse organisaties om (meer) zaken te doen met lokale partners ter bevordering van de lokale economie, werkgelegenheid en het leefklimaat. Om dit te bereiken brengt zij lokale ondernemers met elkaar in contact door o.a. het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Verder is zij gesprekspartner en zoekt zij samenwerkingen om het lokaal inkopen meer onder de aandacht te brengen en initieert en stimuleert initiatieven die het zoeken en vinden van lokale partners bevordert.

Bestel direct je ticket

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?