Accres ervaart stijgende populariteit van zijn filmfestival

23 augustus 2013 - 31 augustus 2013, om 21:15, Berg en Bos

Door Agenda

http://www.openluchtfilmfestival.nl/

In de afgelopen twee jaar is het openlucht filmfestival van Accres sterk in populariteit gestegen. Filmavonden met rond de 2.000 bezoekers zijn reden om het aantal stoelen uit te breiden naar 2.500. Uiteraard mogen bezoekers ook hun eigen stoelen blijven meenemen. Het informele picknick karakter blijft de charme van het film kijken op de Bosweide van Park Berg & Bos te Apeldoorn.

Over een maand start het Blinq Openlucht FilmFestival 2013. Met acht filmavonden voor de boeg, gaat op vrijdagavond 23 augustus het enorme filmdoek (10 x 20 meter) weer omhoog. De voorverkoop is begonnen en tot 1 augustus kost een ticket € 7,– en vanaf 1 augustus € 8,50. Uitgebreide info is te vinden op www.openluchtfilmfestival.nl.

De populariteit is ook te constateren in de mate van en de enthousiaste medesponsoring door bedrijfsleven en toeleveranciers. Accres is bijzonder trots om dit topevenement in Apeldoorn voor de 21e keer te organiseren. Opvallend is tevens de belangstelling vanuit bedrijven om met personeel en/of relaties voorafgaand aan de film in de buitenbioscoop te barbecueën.

Het filmprogramma bevat weer toppers met een première op de laatste avond.
Vrijdag 23/8, James Bond: Skyfall
Zaterdag 24/8, The Hobbit
Maandag 26/9, The Great Gatsby (LadiesNight)
Dinsdag 27/8, Argo
Woensdag 28/8, Silver Linings Playbook (VrijwilligersNight)
Donderdag 29/8, Les Miserables
Vrijdag 30/8, Now You See Me
Zaterdag 31/8, Premièrefilm, titel volgt z.s.m.

De films beginnen om 21.15 uur en de kassa/kaartcontrole bij de Bosweide/filmlokatie is vanaf 20.15 uur open. Houdt rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten vanaf de ingang van het Park Berg & Bos naar de filmlokatie.

De tickets voor de filmavonden zijn online te koop via de website (www.openluchtfilmfestival.nl) en vanaf 1 augustus ook bij een viertal verkoopadressen in Apeldoorn.

Tijdens de VrijwilligersNight, voorafgaand aan de film, reikt Burgemeester John Berends de Apeldoorn Trofee (vrijwilligersprijs) uit. Voor deze avond blijven ook gewoon tickets te koop.

Omdat het filmfestival dit jaar wat later in augustus plaatsvindt, is de aanvangstijd is niet meer 21.30 maar 21.15 uur! Nieuw dit jaar is dat de kassa niet meer bij de ingang van het park is, maar bij de Bosweide/filmlokatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?