ACEC Opening twee exposities

1 oktober 2016, om 16:00, ACEC Gebouw Apeldoorn

Door Agenda

Hierbij nodigen wij u van harte uit tot het bijwonen van de opening van twee exposities.
De tentoonstelling “abstract” Maand van de Grafiek 2016 georganiseerd door Vereniging voor Originele Grafiek en “This is the Cees… Portraits and more !” van Cees Baars.

Na afloop van de opening is het kunstenaarsbuffet, op het menu staat Italiaans. Graag reserveren, stuur een mail naar gerrit@steenbergen.cc


“This is the Cees… Portraits and more !”

Cees Baars heeft bijna 40 jaar voor de Apeldoornse Courant/De Stentor gewerkt. In de tentoonstelling is een selectie te zien van zijn werk, met name portretten. Het betreft een dubbeltentoonstelling, in het Stadhuis van Apeldoorn is vanaf 5 oktober ook werk van hem te zien.

Wim de Vries laat verstandelijk beperkte Rudy een cd opnemen. 


“abstract” Maand van de Grafiek 2016
De “Maand van de Grafiek” is een landelijk grafiek-manifestatie in oktober 2016 met 140 exposities. Het doel van de Maand van de Grafiek is om de grafiek als kunstvorm in al zijn diversiteit een stevige impuls te geven. In ACEC is de tentoonstelling samengesteld en gemaakt door de kunstenaar Peter Kalkowsky.
De volgende kunstenaars zijn door hem geselecteerd: Cees Andriessen, Apeldoorn,
Annesas Appel, Haarlem, Suzanne Hartmans, Beerta, Peter Kalkowsky, Zutphen, Carrie Meijer, Amsterdam, Rameau, Eindhoven, Lia Stouten, Bennekom.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?