Acht kampioenen lezen voor in de halve finale

15 maart 2017, van 14:00 tot 5:30, Coda Auditorium , Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Acht voorleeskampioenen uit de regio strijden op woensdag 15 maart om een plek in de provinciale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd. Dat het een spannende middag belooft te worden is zeker: voorlezen kunnen deze leerlingen uit groep 7 en 8 namelijk als de beste. Zij werden afgelopen maand niet voor niets voorleeskampioen in hun woonplaats. De Bibliotheek Noord-Veluwe en CODA zijn de organisatoren van deze regionale halve finale.

In Apeldoorn nemen de lokale voorleeskampioenen Lois Bartelink (Heerde), Sophie Nij Bijvank (Hattem), Myrthe Hiemstra (Emst), Naomi Smelt (Wezep), Romeé Prins (Epe), Remco van der Velde (Elburg), Julia Mollee (Apeldoorn) en Lieke Nijhof (Apeldoorn) het tegen elkaar op. De jury bestaat deze middag uit Henny Lindenschot (dyslexiecoach), Hetty Kruithof (directeur de Bibliotheek Noord-Veluwe) en Carin Reinders (directeur CODA). Zij zullen bepalen wie de halve finale wint en zich plaatst voor de provinciale finale op maandag 10 april in het Posttheater in Arnhem. De provinciale voorleeskampioenen komen elkaar tegen op woensdag 17 mei in Schouwburg Amstelveen bij de landelijke finale.

Programma

Wij nodigen u van harte uit bij de halve finale op woensdag 15 maart aanwezig te zijn. Het programma begint om 14.00 uur in CODA Auditorium, ingang CODA Museum (hoek Vosselmanstraat/Roggestraat) in Apeldoorn. Rond 15.30 uur is de prijsuitreiking.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?