Activiteiten bij Cadeau Variant tijdens braderie Hart van Zuid

4 juli 2014, van 12:00 tot 20:30, Winkelcentrum Hart van Zuid

Door Redactie

Winkelcentrum Hart van Zuid

Op vrijdag 4 juli vindt er op het winkelcentrum Hart van Zuid een braderie plaats. Speciaal voor deze gelegenheid organiseert Cadeau variant in samenwerking met Sjaan van der Gaauw (medium), Mirjam van Wieringen (spirituele kunst) en Irma van Schaar (masseur/triggerpointtherapeut) activiteiten rondom het welzijn van lichaam en geest.

Cadeau variant is een winkel met een uitgebreid aanbod in unieke cadeaus. Een deel van ons assortiment: etherische oliën, edelstenen en mineralen, engelen, boeddha’s en spirituele inzichtkaarten is het thema wat tijdens deze braderie wordt uitgelicht. Wij zijn blij met de samenwerking met Sjaan, Mirjam en Irma die samen een extra dimensie aan deze braderie geven.

Sjaan van der Gaauw: Altijd al willen weten wat een medium nou precies doet? Dit is je kans om op een informele wijze kennis te maken met Sjaan, bekend van diverse media waaronder het 6de zintuig. Tijdens de braderie biedt zij tevens haar biografisch boek aan: de cirkel is rond en kopers ontvangen een unieke gratis boekenlegger gemaakt door Sjaan met een kleine interpretatie.

Mirjam van Wieringen: Gewoon een vrouw die haar spirituele gevoelens en contacten uit in kunst, veel levenservaring heeft en begrijpt dat emoties heel intens kunnen zijn. Mirjam creëert schilderijen met engelen en Boeddha’s geheel op gevoel en krijgt hulp van zielen om haar heen.

Speciaal voor de braderie heeft Mirjam kleine schilderijen met elk een persoonlijke boodschap gemaakt. Kinderen kunnen bij Mirjam een knuffel/troost steen (kinderprijs) uitzoeken die speciaal in een zelfgekozen organza zakje mee naar huis gaat.

Irma van Schaar komt speciaal tijdens de braderie met haar massagestoel voor onze winkel Cadeau variant  stoelmassages geven waarbij de kleding aanblijft tegen een bijzonder braderietarief. Een ideale kans om even heerlijk te ontspannen en te ervaren wat massage met je doet. Ook kun je bij Irma terecht met pijnklachten zoals bijvoorbeeld nek- en schouderklachten.

Iedereen is van harte welkom!

Braderie winkelcentrum Hart van Zuid
Activiteiten door Cadeau variant, Adelaarslaan 132, 7331 GJ Apeldoorn
Vrijdag 4 juli 2014
12:00 uur – 20:30 uur

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?