Apeldoorn Draait Door: Jazz & Soul Festival

22 mei 2014 - 24 mei 2014, Binnenstad

Door Redactie

ADD Jazz & Soul Festival

Op initiatief van de Bedrijven Kring Apeldoorn (BKA) en in samenwerking met 200 jaar koninkrijk, Task Force Binnenstad en de Gemeente Apeldoorn hebben de Binnenstad Ondernemers Apeldoorn, de handen ineen geslagen om op 22, 23 en 24 mei aanstaande ‘Apeldoorn Draait Door’ te organiseren. Op de vrijdagen extra koopavonden, de zaterdagen tot 19.00 uur. Daarbij zijn de data nog wel afhankelijk van de verstrekking van vergunningen.

‘King Town Jazz & Soul’ zal dit jaar samengaan met het evenement ‘Apeldoorn Draait Door’. Op 22, 23 en 24 mei 2014 vindt de tweede editie van het evenement plaats en zijn er door de gehele binnenstad van Apeldoorn verschillende optredens. De organisatie heeft een gevarieerd programma samengesteld.

Op donderdagmiddag 22 mei begint het programma met akoestische jazzbands, orkesten en showbands. In de avond zal dit verder gaan in de diverse horecagelegenheden van de binnenstad. Zo zijn er donderdagavond optredens van de Busquitos, John Denies, Bert Louissen en troubadour Arnoud Kas.

Op vrijdag 23 mei zullen vanaf 20:00 uur op het Leienplein, in de Kapelstraat en bij het Caterplein podia buiten staan en zal daar het programma beginnen met veel Jazz & Soul klanken. ‘s Middags word je opgewarmd met de Diksie Street Jazzband, het Broken Brass Ensemble en DJ Wipneus & Pim. Na de middagprogrammering pakken ze door in de avond met als topper in het avondprogramma de zangeres Shirma Rous (bekend van The Voice) die met de negen mans formatie Pure Soul Power optreedt.

Dit jaar duurt het evenement voor het eerst drie dagen. Op zaterdag 24 mei zullen er door de stad heen diverse optredens zijn en s’avonds is er in de Kapelstraat een 90’s party.

Meer informatie is te vinden op www.apeldoorndraaitdoor.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?