Afterslag

13 januari 2013 - 27 december 2012, om 14:30, Gigant

Door Redactie

 

Andy Burrows, aanstaande zondag  te gast in 3FM´s Glazen Huis, is één van de eerste namen die is aangekondigd voor Afterslag, het festival waarbij Gigant en Plato een handgeplukte selectie uit het reeds lang en breed uitverkochte Eurosonic/Noorderslag festival presenteert in Apeldoorn. Het festival beleeft haar tweede editie op zondag 13 januari. Vanaf 14.30 uur ’s middags betreedt een handgeplukte selectie artiesten en bands uit het Eurosonic/Noorderslagprogramma de podia van de Gigants popzaal en café.

Andy Burrows vormt de helft van het duo Smith & Burrows en beleefde daarvoor al hoogtepunten als drummer van Razorlight en We Are Scientists. Maar deze muzikale duizendpoot kan nog veel meer. Onlangs bracht hij zijn tweede solo album uit. Company is echt zo’n plaat voor donkere winterdagen die je samen met de muziek van Andy niet lang genoeg kunnen duren. De single Hometown was in november 3FM’s Megahit en het hele nieuwe album kan inmiddels al op veel bijval rekenen.

Naast de komst van Burrows zijn Gigant en Plato enthousiast te kunnen melden dat ook het Zweedse Holograms, de Walen van Dan San, 3voor12 Song of the Year genomineerden Daily Bread, indierock duo Bombay Show Pig en gutsy electropop dame Krause van de partij. Momenteel wordt er nog flink gewerkt om de line-up van Afterslag compleet te maken. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?