Agenda Bluescafé 23-04-15 tm 29-04-15

24 april 2015 - 29 april 2015, van 19:30 tot 21:00, Bluescafé Apeldoorn

Door Agenda

Vrijdag 24 april BIG DEZ
De rondom de Fransman Phil Fernandez gevormde vijfkoppige formatie Big Dez is in 1996 in Parijs opgericht en heeft zich de afgelopen jaren ontpopt als een band van internationale allure. Vanaf 2001 kwam de carrière van de Fransman in een stroomversnelling toen hij als sideman aan de slag ging in Amerika bij o.a. Mike Cross en Uncle John Turner. De samenwerking met tal van Texaanse artiesten resulteerde in een trip naar Austin voor de opname van zijn eerste album ‘Sail On Blues’. In drie dagen tijd werd het debuutalbum opgenomen.

Het bleek een prima entree voor tal van grote Europese festivals. In 2004 reist de band opnieuw naar Austin-Texas voor de opname van het tweede album ‘Night After Night’. Ook voor het derde album de oversteek naar Jamestown in Texas gemaakt om ‘You Can Smile’ op te nemen en in te mixen. Een album dat doorspekt is van Texaanse invloeden, waarbij ook vlagen van soul, jazz en met name funk in het repertoire is verweven.. Na het 4e album “Late Live” verscheen in 2011 hun nieuwste (5e) album “Lazy Star” die deze keer in zijn geheel in het thuisland Frankrijk opgenomen.
Aanvang 21.00 uur entree 7,-

Zaterdag 25 april SIDE WALK SALLY
Powertrio dat rock & roll covers van de jaren 60 tot 80-90 speelt. De 3 bandleden werken al vele jaren in de muziek, kunnen bogen op vele jaren podiumervaring, speelden in talloze bands en dat hoor je terug. Superstrakke rockformatie! Arco Bommer: Bas/backingvocals, Nico Groen: Drums en Wilco van Beek: gitaar/zang:.

Repertoire:
Een kleine indruk; Gary Moore – pretty woman & Walking By My Self / Rod Steward – Hot Legs / Jimmy Hendrix / Van Halen – You really got me / Blues Brothers – Sweet Home Chicago & Everybody Need Somebody / ZZtop / diverse en verder opgepimpte versies van: Tina Turner – Nutbush City Limit / Elvis – Burning Love / James Brown – I Feel Good / The Doors – Roadhouse Blues en verder alles wat lekker rockt!
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zondag 26 april Goud van oud met: DJ Kieskamp
Verzekerd van een feest der herkenning met dance, pop en rock classics uit de jaren 60, 70, 80, en 90 vanaf CD maar ook vinyl! Verzoekplaten hebben voorrang, een volle dansvloer is gegarandeerd!
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Maandag 27 april JOHN’S BLUES
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Woensdag 29 april MOFO PARTY BAND (CALIFORNIA)
Recentie Kwadendamme bluesfestival : De verrassing van de dag en misschien ook wel van het festival mag je Mofo Party Band wel noemen. Zij doen hun naam alle eer aan en zorgen wel degelijk voor een lekkere bluesparty. Spetteren doet het vanaf begin tot het einde zonder oponthoud stoomt de band door en zorgt voor een geweldig goede stemming in de tent. Uptempo nummers met inbreng van de bluesharp en pittig gitaarspel is hun enthousiasme.

Mofo Party Band , een zootje pretentieloze en uiterst sympathieke kerels die maar één doel voor ogen hebben; de boel platspelen. Niet door de tent te laten verzuipen in een geluidsbrij, maar met een uitgekiende set met rock doorspekte blues en r&b, én een gezonde dosis entertainment, getuige daarvan het rondje met drie aan één bas. Zanger/mondharmonicaspeler John Clifton vertelde ons later dat ‘Mofo’ gewoon een verbastering is van ‘more fun’, en dat hebben de jongens als het ware in het lichaam zitten.
LINE-UP :
John Clifton-vocals/harmonica
William Clifton-guitar
Matthew Moulton- bass
John SHAFER-drums
Aanvang 21.00 uur entree 7,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?