Agenda juni 2018 ’t Cafeetje van Marja

24 juni 2018 - 30 juni 2018, ’t Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

Fadocafé Zo 24 juni 15:00 uur
Voor de 2de keer in Apeldoorn! Geef jóuw stem aan de gemoederen van het leven; verdriet, melancholie, blijheid, weemoed en niet te vergeten de feeststemming! Óf kom luisteren!! Opgeven en info: Yvonne Scheepsma, yvonnescheepsma@gmail.com 06-48595340

Living Legend Stevie Wonderband Za 29 juni 16:00 uur

Een afwisselend programma, van soms wat minder bekende maar toch prachtige ballads als “my heart blames it on me” en “Golden Lady” tot bekende heerlijk swingende funky soul als “Sir Duke” “I wish” en “Superstition”.

Naast Bert Louissen bestaat de band uit mensen die hun sporen in de muziek wel degelijk hebben verdiend. Bassist Joèl Groenewold: werkte samen met o.a Liesbeth List, Simone Kleinsma, Ruth Jackot en Paul de Leeuw en speelt mee in musicals als Mama Mia en de Lion King. (onder voorbehoud): Zangeres Cindy Oudshoorn is bekend van Kayak en Sympfony Classics waarmee ze door het land toert. Drummer Leon Klaassen is bekend van bands als Powerplay en de Pilgrims, en toert momenteel met de Analogues. Gitarist Gerard Peters speelde veel mee met o.a het combo van Cor Bakker in shows van Paul de Leeuw.
Entree: Euro 5,- p.p.

KLUTS Za 30 juni 16:00 uur

KLUTS heeft zichzelf (uit)gevonden in een eigenwijs bandje. Een knappe prestatie want vindt maar ‘s 6 muzikanten die de zelfgemaakte popliedjes samen nóg beter weten te maken. In het Nederlands, met inhoud en niet te serieus.KLUTS, die wil je niet kwijt. Ja, we gaan weer van start! En nee, je hoeft er geen huiswerk voor te doen! Een dikke twee uur Nederlandstalige popliedjes uit eigen duim en mouw. Over de dingen des levens: de liefde, aangifteformulieren, STAR geaccrediteerde audiciens, denderende diesels onder hormonale dwang en over alles wat ik wou.
En geloof het of niet: die diepe teksten horen bij leuke liedjes!!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?