Agenda september ‘t Cafeetje van Marja

22 september 2018 - 29 september 2018, 't Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

Golden Years
22 september 2018
16.00 tot 18.00 uur
‘t Cafeetje van Marja
Bekende hits uit de jaren 60-70 uitgevoerd in verrassende en authentieke uitvoeringen. De heren weten hun snaren en toetsen goed te raken en de drum geeft het een lekkere stevige basis. Een gevarieerd repertoire met veel swingende nummers en scheurende gitaarsolo’s en rauwe stemmen. Je waant je helemaal terug in de tijd! Is everybody in? The show is about to begin!
 
MONO
29 september 2018
16.00 tot 18.00 uur
‘t Cafeetje van Marja

Martijn Koelemeijer schrijft al langere tijd muziek en heeft de droom om dit aan het grote publiek te mogen laten horen. Na veel bandjes te hebben gevormd en diverse stijlen geprobeerd te hebben, is het de Reggae die Martijn als een jas past.

Nu hij sinds september 2017 een nieuwe band heeft samengesteld die bestaat uit Martijn Koelemeijer(leadzang/slaggitaar) zelf, Mariano van Minde (lead toetsen), Timon Kuper (chop toetsen), Dennis Klaiber (drums), Martin de Bes (bass), Elroy Hasselt & Grace Souisa (backingvocals) is Martijn Onder Nieuwe Omstandigheden ontstaan, ofwel: MONO.MONO speelt puur eigen werk met een mix tussen Reggae en een vleugje Pop met uitgesproken door het leven gegrepen teksten. Soms met een muzikaal knipoog naar bestaande reggae klassiekers, en soms met een tekstueel knipoog naar bestaande Nederlandse Smartlappen. Door de pure reggae sound, en de makkelijk mee te zingen teksten over herkenbare onderwerpen, is het bijna onmogelijk om stil te blijven staan als MONO optreedt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?