Albumpresentatie DeWolff in Mansion24 Apeldoorn

6 februari 2016, van 16:00 tot 16:30, Mansion24

Door Agenda

Op 5 februari verschijnt het gloednieuwe album Roux-Ga-Roux van de psychedelische southern rockband DeWolff. Eén dag later, zaterdagmiddag 6 februari, brengt de band enkele nummers van het nieuwe album live ten gehore in Mansion24/Plato op het Leienplein in Apeldoorn. Het gratis toegankelijke instore optreden vindt plaats om 16:00 uur.

In de acht jaar sinds DeWolff het daglicht zag is de band uitgegroeid tot één van de grootste live bands van Nederland. De psychedelische southern rockband bracht in de tussentijd vijf studio albums uit. Ook live wist DeWolff zichzelf op een unieke wijze te vertonen: onuitputtelijke energie, grenzeloos enthousiasme en één groot avontuur op het podium. De band speelde reeds op (inter)nationale festivals waaronder Pinkpop, Lowlands en Sziget. Het nieuwe album wordt door middel van Europese tour aan de man gebracht.

Onder de noemer Plato Live vinden in Mansion24 maandelijks diverse album- en boekpresentaties plaats. Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Menswear, accessoires, hair, music en café worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan. De winkel is open van woensdag t/m zondag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?