Alpha cursus 2018 Het Christelijk geloof over-hoop?

5 maart 2018, om 19:00, Scholengemeenschap Sprengeloo

Door Agenda

Alpha Nederland

Eglesia, Kerk van Nu, start op 5 maart de Alpha cursus in Apeldoorn, waarin tijdens tien interactieve bijeenkomsten de belangrijkste aspecten en fundamenten van het christelijk geloof besproken en bediscussieerd worden. En of je nu gelovig of ongelovig bent, sceptisch of nieuwsgierig, jong of oud; je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken samen met anderen in een laagdrempelige, leerzame en gezellige setting.

,,Ik heb hier een brief van mijn moeder, die ook in de hemel is…” is een van de bekendste smartlappen die veel mensen luidkeels mee kunnen zingen.
Maar wie worstelt er soms echt met die vraag? Hopen we niet dat Opa en Oma in ‘de hemel’ zijn? Zou dat echt zo kunnen zijn? Of is het alleen maar valse geruststelling en valse hoop. En moeten we eigenlijk accepteren dat het alleen dit leven is en verder niet? Of is er wel meer? En zo ja, wat is dan de hoop van het christelijk geloof? Kan dat echt waar zijn?

“Er is ruimte voor al je vragen”
 Belangstelling? Kom vrijblijvend naar onze Alpha-startavond op maandag 05 maart, in het restaurant van Scholengemeenschap Sprengeloo. De avond begint om 19.00 uur en start met een goede maaltijd. Deelname aan de maaltijd en de cursus is gratis. Je bent niet de enige; in Nederland volgden ruim 250.000 mensen een Alpha, wereldwijd zelfs al 24 miljoen.

Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.alpha-cursus.nl of www.eglesia.nl/alpha-cursus.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?