Kinderboekenweekfeest in CODA

8 oktober 2016, van 12:30 tot 17:00, Coda Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

12.30 – 17.00 uur | CODA Museum en CODA Junior | thema: Opa’s en oma’s – voor altijd jong!

Over ongeveer vier maanden is het zover: van 5 tot en met 16 oktober heeft de landelijke Kinderboekenweek plaats. Met tal van leuke boeken, workshops en activiteiten – en met natuurlijk het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest. We zijn op dit moment druk bezig met het samenstellen van het programma en het uitnodigen van de schrijvers, maar één ding ligt al vast: de datum. Iedereen is zaterdag 8 oktober van 12.30 tot 17.00 uur van harte welkom in CODA waar van alles te zien, te doen én te beleven is. Het thema is Opa’s en oma’s; voor altijd jong!, dus neem die dag vooral ook je opa of oma mee!

Het Kinderboekenweekfeest staat helemaal in het teken van het thema Opa’s en oma’s; voor altijd jong!. Er zijn verrassende voorstellingen, boeiende workshops en leuke activiteiten die allemaal iets te maken hebben met dat thema. Maar dit feest is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek van bekende kinderboekenschrijvers! Deze keer zijn dat in ieder geval Tosca Menten en Marlies Slegers én illustratoren Marius van Dokkem en Jenny Bakker. Natuurlijk wordt ook het Apeldoorns Uiltje uitgereikt, de prijs voor het beste kinderboek volgens de Apeldoornse kinderjury. Aan wie deze prijs dit jaar uitgereikt wordt, is nu nog een verrassing.

Natuurlijk is iedereen zaterdag 8 oktober van harte welkom, maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (en hun opa’s en oma’s) wordt het een geweldige middag.

Meer weten? Op www.coda-apeldoorn.nl/feest houden we je graag op de hoogte over het programma, de start van de kaartverkoop en speciale acties. Je kunt ons natuurlijk ook volgen via Facebook: www.facebook.com/CODAapeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?