Andermans Veren Live – Er is altijd een derde

4 maart 2016, om 20:00, Hanoszaal te Apeldoorn

Door Agenda

Er is altijd een derde, en dat is puur genot!

“Er is altijd een derde is een avond van puur muzikaal genot”, aldus Jacques d’Ancona. Andermans Veren Live! brengt hiermee alweer het derde muzikale theaterprogramma op de planken. Zij ontvingen veel lof met hun eerdere programma’s Kijk omhoog en Voor de prijzen en de roem.

 

Opgepoetste juweeltjes met een frisse wind

In Er is altijd een derde krijgen de juweeltjes van het Nederlandse theaterlied een nieuw podium, opgepoetst en wel, en waait er een frisse wind door de prachtigste melodieën waardoor oude liedjes nieuw en verrassend worden. Met de prachtigste hits en onbekendere liedjes van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Het Goede Doel, Boudewijn de Groot, Herman van Veen en vele anderen. Laat u verrassen door een nieuwe blik op oude hits!

 

Half, half en een derde

Er is altijd een derde, tenminste…….bijna altijd. Behalve bij het licht aan of het licht uit. Of bij zwanger zijn, of niet zwanger zijn. Daar is nu eenmaal geen derde, tenzij de medische technieken inmiddels zo ver ontwikkeld zijn dat half-zwanger zijn mogelijk is. Dan wel. En bij monogamie. Ook dan is er geen derde. Of juist wel, maar je bent het óf wel, óf niet. Half-monogame types noemen we leugenaar. En als je het niet bent is er dus wél een derde. Lastig. Maar voor de rest is er altijd sprake van een derde…

Zo ook bij Andermans Veren live! Er is altijd een derde is, juist, het derde programma van dit succesvolle collectief. Er is altijd een derde is samengesteld door Kick van der Veer, presentator van het radio- en televisieprogramma Andermans Veren. Andermans Veren Live! bestaat uit: Jelle Amersfoort, Bas Marée, Johan Hoogeboom, Jurrit de Bode en Anne van Rijn.

 

Vrijdag 4 maart, 20:00 uur

Hanoszaal

Kaarten € 19,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?