Angie Haddock

10 februari 2013 - 7 februari 2013, om 16:00, bluescafé

Door Redactie

www.bluescafe.nl

Angie Haddock Rhythm & Blues
The meanest 12 bars of Jump Blues you’ve ever seen.
Angie Haddock is een unieke band binnen de Nederlandse bles scene. Ze spelen West Coast en hebben een zangeres! Daarmee zijn ze het sfeervolle antwoord op power trio’s, hardcore Chicago blues zijn ze de Blues verrassing van dit moment.
De leden hebben hun sporen verdiend in bands als onder meer de William E-Street Blues Band, The Bullshit bluesband, Tiny Pete, 5dollarshake en verschillende Jazz formaties. Het plan voor de band is ontstaan op het festival Moulin Blues in 2011. Kim Wilson gaf daar een show van formaat weg, waardoor Jason en Peter het idee voor een band kregen. Plannen werden afgerond en andere muzikanten werden gezocht én gevonden . Contrabassist Freddy kwam met Peter uit het ‘Oosten’ en Jason nam gitarist Henk-Jan mee uit de polder. Na een paar keer repeteren kwam Angelique de bezetting zingend afronden.
Het repertoire bestaat uit smaakvolle Jump & West Coast nummers die ze door hun geluid voorzien van een vette knipoog naar de vijftiger jaren, toen alles nog rond was en versterkers buizen hadden.
Door de achtergrond van de leden zetten ze elk nummer naar hun hand en leveren 2 swingende sets af.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?