Animatiefilmpjes en 3D selfies maken, het kan allemaal tijdens de Kinderboekenweekfeest

8 oktober 2016, van 12:30 tot 17:00, Coda, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, € 5,- per stuk

Door Agenda

Zaterdag 8 oktober is er tijdens het Kinderboekenweekfeest weer van alles te doen in CODA. Natuurlijk zijn er bekende kinderboekenschrijvers en een –illustrator die verrassende workshops verzorgen. Maar er is meer! Van animatiefilmpjes maken, meespelen in het ‘Vuilharmonisch’ orkest en een bijzondere hindernisbaan maken tot circusacts leren, meedoen aan de DJ workshop, je laten schminken of samen met je opa of oma een ‘tattoo’ zetten – het wordt één groot feest voor jong en oud rondom het thema ‘Opa’s en oma’s, voor altijd jong!’.

Het Kinderboekenweekfeest wordt deze keer geopend door Dutch Juggler Jeroen die echt met alles kan jongleren! Na de bekendmaking van de winnaar van het Apeldoorns Uiltje en een korte uitleg over hun workshops door Tosca Menten, Fred Diks, Marius van Dokkum en Jenny Bakker begint het feest echt. De hele middag zijn er tal van voorstellingen, workshops en activiteiten waar je op ieder moment aan mee kunt doen, maar er zijn ook activiteiten die op een vaste tijd beginnen. Wil je zeker weten dat je niks mist, kijk dan in het programmaboekje dat je van ons krijgt als je een kaartje koopt. Je kunt het boekje ook downloaden via www.coda-apeldoorn.nl/feest.

Kaartjes zijn te koop in alle CODA vestigingen én bij Nawijn & Polak en kosten € 5,- per stuk. Met dit kaartje krijg je niet alleen toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen, maar kun je ook iets te drinken en te eten halen in CODA Café! Wil je opa of oma meenemen, loop dan 8 oktober langs onze speciale Opa & Oma-balie en ontvang één kaartje gratis.

Natuurlijk is iedereen zaterdag 8 oktober van harte welkom, maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (en hun opa’s en oma’s) wordt het een geweldige middag. Jij komt toch ook?!

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?