Apeldoorn 365 tentoonstelling

27 augustus 2016 - 6 oktober 2016, om 16:30, ACEC, Roggestraat 44, Apeldoorn,

Door Agenda

In 2016 wordt alweer voor de derde keer een grote foto-expositie in het centrum van Apeldoorn gehouden, namens de Stichting Apeldoorn Fotostad.

De opening van de grote foto-expositie vindt plaats op zaterdag 27 augustus in ACEC. Dit zal zijn tijdens het evenement Cultuurkwartier Open. De laatste expositie dag is op 16 oktober. (Coda Museum kunt u bezoeken tot eind oktober).

Meer dan 30 fotografen zijn bij Apeldoorn Fotostad betrokken, als fotograaf en als (mede-) organisator. Eénmaal per maand komen ze voor overleg bij elkaar in het Biënnalecafé in het ACEC-gebouw.

De organisatie bestaat dit keer uit projectgroepen van telkens 2 of 3 fotografen die gezamenlijk werken binnen het centrale thema “Apeldoorn 365”.

Alle foto’s die te zien zijn, zijn dan ook foto’s in het jaar van mei 2015 – mei 2016 gemaakt in Apeldoorn en de directe omgeving. Er komen thema’s aan de orde als Apeldoornse Toegangswegen, De Apeldoornse Dorpen, wonen, (spelende) kinderen, evenementen.

Het complete overzicht en alle actuele informative vindt u op www.apeldoornfotostad.nl.

Apeldoorn Fotostad presenteert zich in 2016 in

  • CODA (Museum en bibliotheek)
  • Art café SamSam
  • Mansion 24
  • Koffiehuis Schenkers, de Passarel
  • Galerie H10a
  • Galerie Zaay
  • Gigant.

Naast de grote expositie in september, met als thema “Apeldoorn 365” zijn er het hele jaar door activiteiten welke de Stichting organiseert.

Een ervan is het fotografencafe, in het ACEC gebouw, (juni 2016, September 2016) Houd hiervoor de stedendriehoek en onze website in de gaten

Uiteraard zullen er, net als in 2014 weer workshops gegeven worden. Ook dit jaar doen we dit in samenwerking met de Fotovakschool.

Alle workshops worden georganiseerd in de maand September, zowel voor de (semi) professionele fotografen, maar zeker ook voor alle geinteresseerden in fotografie. Voor de workshops geldt dat je je van te voren moet opgeven (vol is vol) en wordt er een geringe bijdrage in de kosten gevraagd. Houd ook hiervoor de website en facebookpagina van Apeldoorn Fotostad in de gaten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?