Apeldoorn IT congres 3 november

3 november 2016, Omnisport, De Voorwaarts 55, Apeldoorn

Door Agenda

Op 3 november a.s. is het IT-Congres in Apeldoorn dat wordt georganiseerd door Apeldoorn IT. Deelname aan het congres is gratis. Als keynote sprekers komen Erben Wennemars en Ruud Veltenaar en het programma biedt vele boeiende onderwerpen. Aanmelden kan tot 29 oktober.

Werken in de IT is topsport. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en Apeldoornse IT’ers zijn volop in beweging. We worden agile, doen aan scrum en ontwikkelingen als blockchain, 3D-printers, open/big/linked data en drones vliegen ons letterlijk om de oren. Tijd dus om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en kennis op te doen! Ben je werkzaam in de IT dan mag je het Apeldoorn IT congres zeker niet missen. Het beloofd een inspirerend congres te worden met verschillende masterclasses/parallelsessies met eigentijdse IT onderwerpen. Kijk op www.apeldoorn-it.nl voor meer informatie over het programma en kom op 3 november naar Omnisport Apeldoorn want Apeldoorn=IT.

Volg Apeldoorn IT op #AITcongres

Apeldoorn-IT
Het Apeldoorn IT congres wordt georganiseerd door Apeldoorn IT; hét netwerk van Apeldoornse bedrijven, overheid en kennisinstellingen met IT professionals. Samen maken zij zich sterk voor onderlinge kennisdeling en samenwerking in werving en loopbaangroei. Ook creëert Apeldoorn IT kansen voor jong talent.

apeldoornit_logo ait-logo

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?