Apeldoorn knipt voor Stichting Haarwensen

23 juni 2012, van 09:00 tot 17:00, Raadhuisplein

Door Nataliefde

Zaterdag 23 juni zal al weer de vijfde knipdag in Apeldoorn worden gerealiseerd, door de familie Groeneveld. De eerste knipdag werd georganiseerd door Kees Groeneveld. Hij was ongeneeselijk ziek en zijn laatste wens was Stichting Haarwensen op de kaart zetten. De heer Groeneveld heeft de eerste knipdag meegemaakt. Maar na lang vechten heeft hij in november de strijd tegen kanker verloren. De heer Groeneveld heeft vele mensen geïnspireerd. De door hem bedachte knipdagen zijn dan inmiddels ook een terugkerend evenement. Elke keer een stukje groter. Zijn doel om Stichting Haarwensen bekend te maken in heel Gelderland is dan ook goed gelukt. De broer van de heer Groeneveld zet zijn werk voort.

Dit keer zal het evenement op het Raadhuisplein in Apeldoorn plaatsvinden. Diverse muzikanten zullen de dag muzikaal ondersteunen. Een aantal mensen zal ballonvouwen en er is een prijs voor degene die de langste staart doneert. Alle haardonoren worden op de foto gezet door twee professionele fotografen en Douglas zal zorgen dat de make-up er tip top uit ziet.

Wil jij je 25 centimeter of een langere vlecht doneren aan Stichting Haarwensen, doe dit dan de 23ste juni. Je haar moet een natuurlijke haarkleur hebben en mag niet geblondeerd zijn. Grijze haren kan de Stichting helaas niet gebruiken. Je kan je opgeven bij de heer Groeneveld via d.a.groeneveld@kpnmail.nl of 06-55140286. Hij kan ook meer informatie geven over de tijdstippen.

Hopelijk tot dan!

Zie haarwensen.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?