Apeldoorn.works houdt banenmarkt

9 juni 2018, van 11:00 tot 16:30

Door Redactie

Het gratis platform Apeldoorn.works komt met iets nieuws. Apeldoorners die op zoek zijn naar een baan kunnen namelijk op zaterdag 9 juni terecht bij dé banenmarkt van Apeldoorn. Bedrijven en werkzoekenden krijgen van 11.00 tot 16.30 uur in Gebouw055 aan de Condorweg 1 de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan én, wie weet, tot een match te komen.

Apeldoorn.works is een gratis platform dat transparant vraag en aanbod op de arbeidsmarkt gratis bij elkaar brengt. Om dit doel niet alleen online uit te dragen, houdt Apeldoorn.works nu dus ook een banenmarkt. ,,Een evenement waarbij werkzoekers het gezicht achter een bedrijf te zien krijgen”, legt Léon van der Linden van Apeldoorn.works uit. ,,Je krijgt vacatures gelijk te zien en kunt met elkaar in gesprek gaan. Een laagdrempelige manier om kennis te maken, want niet iedereen stapt zomaar bedrijven binnen om te vragen of er nog vacatures zijn.”

De organisatie krijgt nu al positieve reacties op het evenement. ,,We merken echt dat er sterke behoefte is naar een evenement als deze. Vaak is een banenmarkt gericht op een bepaalde sector en hier zijn alle branches welkom. Hoe meer en hoe diverser, hoe beter. Als het een succes blijkt te zijn, dan willen we dit zeker vaker gaan organiseren.”

Op de markt is plek voor zo’n 40 exposanten, zoals Léon de bedrijven die 9 juni op de markt staan noemt. Voor hen biedt Apeldoorn.works 2 speciale pakketten aan om op de beurs te staan: het banenmarktpakket basis en het banenmarktpakket plus. Léon: ,,Met het basispakket krijgen ze een plek op de banenmarkt, lunch en drinken en ze hebben toegang tot de netwerkborrel. Met het pluspakket krijgen ze dit ook, maar daarbij krijgen ze een bedrijfspagina op Apeldoorn.works waarmee ze onbeperkt vacatures kunnen plaatsen.” Prijzen van deze pakketten staan op banenmarktapeldoorn.nl.

Agenda Banenmarkt Apeldoorn zaterdag 9 juni 2018

9.00 – 9.15 Ontvangst exposanten
9.15 – 9.30 Welkomstwoord organisatie
9.30 – 11.00 Opbouw exposanten
11.00 Opening Banenmarkt Apeldoorn 2018
16.30 Sluiting Banenmarkt Apeldoorn 2018
16.30 – 17.00 Start netwerkborrel met live muziek
18.30 – 19.00 Einde netwerkborrel en start afbouw

Meer informatie over de beurs staat op banenmarktapeldoorn.nl. Hier kunnen bedrijven en werkzoekenden zich aanmelden. Het bezoek van de beurs is gratis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?