Netwerkochtend voor ondernemers uit Apeldoorn

6 november 2015, van 08:45 tot 12:00, Apeldoorns Business Collectief

Door Redactie

Op vrijdag 6 november 2015 is er voor ondernemers uit Apeldoorn een speciale netwerkochtend georganiseerd door het Apeldoorns Business Collectief op het FizzionParc.

7 sprekers op het gebied van ondernemerschap, presentatie, internet marketing en financiën wisselen op interactieve basis kennis uit. Het is de bedoeling dat er tijdens de presentaties inspirerende gesprekken ontstaan waar ieder in de praktijk gelijk mee aan de slag kan. De deelnemers kunnen 4 presentaties bezoeken en in de pauze netwerken. Iedere presentatie duurt 40 minuten en wordt door 2 sprekers gegeven die raakvlakken hebben met een bepaald onderwerp.

De sprekers zijn:

  • Jerry Tieben: Meer klanten via het internet
  • Marco Rodenburg: Wie is jouw doelgroep?
  • Hans Moor: Jouw pensioen goed geregeld?
  • Marjan van de Kraats en Michael Vilsterman: De touwtjes in handen bij je financiële zaken
  • Elly Vreugd: De kracht van foto’s voor je bedrijf
  • Rene Schipper: Effectieve inzet van social media
  • Lilian van der Gugten: Inspirerend spreken en pitchen

Praktische Informatie
Inschrijven kan via Eventbrite of via een mail aan info@apeldoornsbusinesscollectief.nl, de entree is 5 euro als vergoeding voor koffie/thee. Aanvang om 08:45 en start van het programma om 09:15 tot 12:00 uur in FizzionParc (Oak Building), Oude Apeldoornseweg 41 te Apeldoorn.

Het Apeldoorns Business Collectief, kortweg ABC, stimuleert Apeldoornse organisaties om (meer) zaken te doen met lokale partners ter bevordering van de lokale economie, werkgelegenheid en het leefklimaat. Om dit te bereiken brengt zij lokale ondernemers met elkaar in contact door o.a. het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Verder is zij gesprekspartner en zoekt zij samenwerking om het lokaal inkopen meer onder de aandacht te brengen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?