Apeldoorns Popkoor en Reitse Giesbers in Serious Request

19 december 2017, om 19:30, 't Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

Het Apeldoorns Popkoor komt in actie voor 3FM Serious Request met een inzending voor de ‘demo van de dag’. Met het nummer ‘Pieces’ dat ze opgenomen hebben met singer-songwriter Reitse Giesbers probeert het popkoor zoveel mogelijk geld op te halen.

Demo van de dag
Met de ‘demo van de dag’ geeft NPO 3FM de mogelijkheid aan bands, koren en zangers of zangeressen gedraaid te worden op de radiozender. Tijdens de actieweek, van 18 tot en met 24 december, bepaalt de hoogste opbrengst dagelijks welk liedje dagwinnaar wordt en daarmee te horen is tijdens 3FM Serious Request.

De Apeldoornse singer-songwriter Reitse Giesbers, die te zien was in ‘de beste singer-songwriter van Nederland’, schreef het nummer ‘Pieces’ (Let’s bring them together’) speciaal voor 3FM Serious Request. Samen met het Apeldoorns Popkoor dook hij de studio van GIGANT in om het nummer op te nemen voor de stille ramp. Het lied is geproduceerd en gearrangeerd door Evert Abbing (producent van o.a. Lois Lane, van Dik Hout, Marco Borsato).

Op 19 december zal de single om 19.30 uur gereleased worden in ’t Cafeetje van Marja. Tijdens dit event zal tevens de videoclip worden getoond.

Wil jij dat ‘Pieces’ dagwinnaar wordt? Doneer dan aan het Apeldoorns Popkoor. Dit kan vanaf nu tot en met 24 december. Doneren kan via de speciale actiepagina >> https://kominactie.3fm.nl/actie/pieces.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?