Apeldoornse Bridge Federatie houdt open dag

26 mei 2018, van 10:00 tot 16:00

Door Agenda

De Apeldoornse Bridge Federatie houdt op zaterdag 26 Mei een open dag voor nieuwe en ervaren bridgers. Door een scala aan activiteiten wil ze afkomen van het wat oubollige en stoffige imago dat bridgeclubs nog altijd met zich meedragen. De trouwe spelers doen het al tientallen jaren, maar zonder nieuwe aanwas lijden de clubs ledenverlies. Toch is de denksport populair: niet voor niets is bridgen de 3e sport van Nederland!
Bridge is een hartstikke leuk, boeiend en spannend kaartspel, dat een intellectuele uitdaging biedt en de geest scherp houdt. Daarnaast opent het de deur naar vele nieuwe sociale contacten. Kortom, het is een prachtige (betaalbare) vrijetijdsbesteding. Jong en oud kan het leren. In Apeldoorn is er zelfs een speciale Bridgeschool. Je kunt als alleenstaande maar ook als paar deelnemen aan de cursus.

Op de Open Dag kunt u gratis een introductie-clinic volgen (van 10.30-12.30 en van 13.30-15.30 uur) waarna u voor uzelf weet of bridgen wat voor u is. Wilt u wel leren bridgen maar gaat u liever niet alleen, dan kunt u zich tijdens de Open Dag laten matchen aan iemand met dezelfde “handicap”.
Daarnaast kunt u informatie ontvangen over bridgeclubs, bridgereizen, bridge-attributen (verkrijgbaar), bridge-boeken (verkrijgbaar) etc. Frans Schiereck (schrijver van kinderboeken en bridgeboeken) geeft een lezing over zijn nieuwste boek.

U bent van harte welkom van 10.00-16.00 uur op het Denksportcentrum (Zuid) aan de Dubbelbeek 24 in Apeldoorn. Meer informatie op www.bridgeninapeldoorn.nl/actie en op onze Facebookpagina Bridgen in Apeldoorn. Contact mailadres: actie@bridgeninapeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?