Apeldoorse Kaartleesrally

17 mei 2015 - 13 mei 2015, om 13:00, Salon 1831, Deventerstraat 13, Apeldoorn

Door Agenda

Op zondag 17 mei vindt de Apeldoornse Kaartleesrally plaats. Je rijdt een 2 uur durende kaartleesrit door de prachtige omgeving in het buitengebied van Apeldoorn.

Aanmelden vanaf 13.00 uur bij Salon 1831, Deventerstraat 13. Start vanaf 14.00 uur. Deelnemers kunnen vanaf de Kerklaan de Deventerstraat inrijden en hun auto op het Marktplein parkeren. Tussen 16.00 en 17.00 uur bent u terug en wordt het gezellig in Salon 1813 met lekkere hapjes en drankjes. Vanaf 17.00 uur kunt u genieten van een heerlijke rallyhap.

Je mag meedoen met wat voor auto je maar wilt, maar oldtimers, youngtimers, cabrio’s en exoten trekken natuurlijk de meeste aandacht. Er zijn prijzen voor de bijzonderste auto maar ook voor de leukst VERSIERDE moderne auto…doe je best, leef je uit. En natuurlijk zijn er prachtig lelijke bekers te winnen voor de bestuurder en navigator van top-5 van het klassement.

Moeilijk? Aan de hand van een echte topografische kaart krijg je een aantal kaartleesopdrachten. Voorbeelden: ingetekende lijn, punten, pijlen, misschien ook wel een stukje grensbenadering. Dikke pret is gegarandeerd, iedereen kan meedoen – ook zonder ervaring.

Deelnemen aan de rally kost slechts 30 euro per equipe, contant af te rekenen bij de inschrijftafel. AANMELDEN via www.apeldoornsekaartleesrally.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Marktplein Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?