Arrangement DNA van Apeldoorn

16 maart 2014, van 14:00 tot 15.45, CODA

Door Agenda

CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief bieden op zondag 16 maart het arrangement DNA van Apeldoorn aan. Het arrangement bestaat uit een bezoek aan de expositie De Geschiedenis van Apeldoorn en een rondleiding door Apeldoorn.

Het arrangement heeft iedere derde zondag ( m.u.v. de zomermaanden) van de maand plaats en biedt u de gelegenheid om onder deskundige begeleiding de geschiedenis van Apeldoorn te ontdekken en te ervaren.

Het begin- en eindpunt is CODA Café van waaruit eerst een bezoek gebracht wordt aan De Geschiedenis van Apeldoorn, de historische opstelling in CODA Centrale Bibliotheek. Aansluitend begint een bijzondere rondleiding door het centrum van Apeldoorn waar letterlijk stilgestaan wordt bij prachtige gebouwen en waar deelnemers verrast worden door het DNA van Apeldoorn. Deze boeiende middag begint om 14.00 uur met een kopje koffie of thee in CODA Café en wordt daar rond 15.45 uur afgesloten met een hapje en een drankje. De kosten voor dit arrangement zijn € 9,-.

Het DNA van Apeldoorn wordt zondag 16 maart georganiseerd en is een initiatief van CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief. Aanmelden voor dit arrangement kan nog tot vrijdag 14 maart; u kunt hiervoor een mail sturen naar evenementen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘DNA Apeldoorn’ en het aantal deelnemers. Geplande data voor 2014: 21 april, 18 mei, 21 september, 19 oktober en 16 november.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?