Arrangement ‘Wandelend langs Wegerif’ brengt bezoekers langs bijzondere Wegerif-panden

20 november 2016, van 13:30 tot 16:00, CODA Café, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, 9 euro

Door Agenda

Zondag 20 november | aanvang 13.30 uur | vertrekpunt CODA Café (ingang CODA Museum) CODA en het Apeldoornse Gidsencollectief presenteren samen ‘Wandelend langs Wegerif’, een arrangement dat in het teken staat van de historie van Apeldoorn en de familie Wegerif.

Na een bezoek aan de Wegerif-paviljoens in CODA Centrale Bibliotheek begint een bijzondere rondleiding door het centrum van Apeldoorn. U zult letterlijk stilstaan bij prachtige gebouwen en verrast worden door de architectonische sporen die de familie Wegerif in Apeldoorn heeft achtergelaten. Een boeiende middag voor (oud) Apeldoorners, nieuwe inwoners van Apeldoorn en andere geïnteresseerden.

Programma
13.30 uur: Ontvangst in CODA Café met een kopje koffie of thee
14.00 uur: Bezoek aan de Wegerif-paviljoens in CODA Centrale Bibliotheek met aansluitend een rondleiding langs prachtige Wegerif-panden, opgeluisterd door bijzondere verhalen
15.30 uur: Afsluiting in CODA Café met een hapje en een drankje
16.00 uur: Einde

‘Wandelend langs Wegerif’ heeft iedere derde zondag van de maand plaats en de kosten hiervoor bedragen € 9.- per persoon (inclusief koffie of thee vooraf en een hapje en een drankje na afloop).

Aanmelden
U dient zich vooraf aan te melden via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Wandelend langs Wegerif’. Dit kan nog tot en met zaterdag 18 november; vergeet niet uw naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers door te geven. Meer informatie staat op www.coda-apeldoorn.nl/erfgoed.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?