Atelier Heris; Cursus Aarde, Water, Lucht, Vuur

27 september 2016, €95,00 (6 lesavonden)

Door Agenda

In de cursus Aarde, Water, Lucht, Vuur ervaren de cursisten deze elementen door middel van schilderen en andere creatieve technieken. Iedere les begint met een verdiepingsoefening over één van die elementen waarna de cursisten met de opdracht aan de slag gaan. Materialen die gebruikt worden zijn onder andere acryl, bijenwas en hout.

Deze cursus start dinsdag 27 september en bestaat uit zes lesavonden. De kosten hiervoor zijn €95,- (inclusief koffie/thee en materiaal).

Aanmelden
Aanmelden voor één van de cursussen of de workshop kan door een mail te sturen naar atelierheris@gmail.com.

Atelier Heris bestaat uit Iris Burghout, professioneel beeldend kunstenaar en Helen Vonhof, ontwerper en artistiek begeleider. Hun passie voor kunst en natuur delen ze graag met hun cursisten.

Bij de entree van CODA Centrale Bibliotheek is tot half oktober een vitrine ingericht door Atelier Heris. Bezoekers kunnen hier een selectie kunstwerken zien die door cursisten van Atelier Heris gemaakt zijn. Atelier Heris biedt verschillende cursussen aan die zowel geschikt zijn voor beginners als voor gevorderden. Deze expositie is tijdens de reguliere openingstijden van CODA Centrale Bibliotheek gratis te zien.

Kijk voor informatie ook op www.facebook.com/atelier.heris.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?