Aventus informatiemarkt op woensdag 15 juni

15 juni 2016, van 16:30 tot 19:30, Aventus, Laan van de Mensenrechten 500, Apeldoorn

Door Agenda

opendag_JJ_160123_01_hr (20)

Op woensdag 15 juni van 16.30 tot 19.30 uur organiseert mbo-school Aventus een informatiemarkt in Apeldoorn aan de Laan van de Mensenrechten. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs en hun ouders of verzorgers krijgen tijdens deze informatiemarkt de gelegenheid om zich (verder) te oriënteren op een mbo-opleiding bij Aventus.

Extra aandacht voor studiekeuzevragen
De informatiemarkt is met name bedoeld voor vmbo- en havo-leerlingen die nog niet goed weten welke opleiding ze willen volgen na hun eindexamen. Bij de speciale ‘Weet jij nog niet wat je wil?’-stand kunnen leerlingen vragen stellen over studiekeuze, een interessetest doen en zich laten adviseren door een gespecialiseerde loopbaanadviseur. Tijdens de informatiemarkt is er volop ruimte voor één-op-één gesprekken met docenten over de opleiding en over doorstroommogelijkheden naar het hbo. Ter plekke aanmelden voor een opleiding is ook mogelijk.

Opleidingen in Zutphen en Deventer
Ook de locaties in Deventer (Aventus Middelweg, Snipperlingsdijk en Technicampus) en Zutphen (Aventus Stationsplein en SchilderˆsCOOL) zijn geopend. Op aventus.nl staat welke opleidingen op welke locatie vertegenwoordigd zijn.

Meer informatie over deze informatiemarkt is te vinden op www.aventus.nl. Hier kunnen leerlingen zich ook digitaal aanmelden. Informatie opvragen over de mbo-opleidingen kan ook via het Service- & Informatiepunt op 0800 – 444 5555 (gratis).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?