Een avond vol (mantra)zang & muziek in Stadspark Berg & Bos

11 maart 2016, van 19:30 tot 22:00, Restaurant De Boschvijver te Apeldoorn

Door Agenda

Kom op vrijdag 11 maart naar Restaurant De Boschvijver om te genieten van een heerlijke muzikale avond uit met een uniek optreden van het duo Bhusundi. Ga (mee)zingend het weekend in: mantra’s brengen verbinding en geven ruimte in hoofd en hart. Als mooie aanvulling biedt het restaurant voorafgaand aan het optreden een speciaal samengesteld, ‘mantra’ keuzemenu aan.

Het muzikale duo

Bhusundi maakt een harmonieuze mix van mantra (bhajans), folkmuziek en singer-songwriter-liedjes. Een optreden waarbij je van harte uitgenodigd wordt om mee te zingen, en/of te luisteren naar nummers waar in het leven in al haar schoonheid wordt bezongen. Bhusundi bestaat uit Bertram van Alphen en Tom Dicke: twee muzikanten met een verschillende achtergrond, een interesse in de Indiase cultuur, een passie voor het leven en het vermogen om mensen te raken. Kijk alvast op: www.bhusundi.com of bekijk hier een video van het duo: https://www.youtube.com/watch?v=TMEnSZwnftY 

Er zijn genoeg stoelen maar zelf een (yoga)mat en/of kussen meenemen kan natuurlijk ook, er is vloerverwarming in de zaal.

Het programma

19.30 uur Zaal open (consumptie voor eigen rekening)

20.00 uur Start optreden Bhusundi in de ronde zaal met mooie akoestiek

21.00 uur Pauze met koffie en thee met iets lekkers

22.00 uur Einde optreden met mogelijkheid om iets te blijven drinken voor

eigen rekening en dé kans om een cd van Bhusundi te kopen

Aanmelden

De kosten voor het optreden met koffie/thee in de pauze bedragen € 15, -. Je kunt je tot en met vrijdag 4 maart aanmelden bij Dru Yoga en Meditatie Marion Gerritsen via e-mail: mat7@online.nl.

Voor het mantra keuzemenu reserveer je uiterlijk vrijdag 4 maart bij Restaurant De Boschvijver: geniet@restaurantdeboschvijver.nl. Vol is helaas vol. Parkeren kan op de grote parkeerplaats aan de overkant van het restaurant. Uitrijkaarten zijn na afloop beschikbaar à € 3,00. (Parkeren in de buurt kan ook, let dan wel op de borden.)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?